OBM
Advertising

PROGRESS

COMPLETED: 2013

Project Team

Fiona Dunin
Andrew Carija
Rob Kolak

Category

Commercial
Commercial Interiors

Awards & Publications

A graphic semaphore code was developed and applied reiterated in all the new architectural elements.

The large warehouse space was punctuated with a central void. Workspaces surround the void on the 1st floor, with the main ground floor area becoming a central breakout area for all departments to come together as well as the public face to the company to their clients.

The concept of non-verbal communication became the key design driver. A graphic semaphore code was developed and applied reiterated in all the new architectural elements, reinforcing the client’s work as masters of communication, both in-house and for their clients.

OBM Advertising landscape
OBM Advertising landscape
OBM Advertising landscape
OBM Advertising landscape
OBM Advertising landscape
OBM Advertising portrait
OBM Advertising portrait
OBM Advertising portrait
OBM Advertising portrait
OBM Advertising portrait
OBM Advertising portrait
OBM Advertising portrait