Bayside Residence

PROGRESS

COMPLETED: 2012

Project Team

Fiona Dunin
Kathrine Peasley
Rob Kolak
Alex Peck

Category

Residential Alterations

Awards & Publications

2014 | Commendation | Integrain Timber Vision Awards
2013 | Shortlisted | Houses Magazine : House of the Year [Res Alt. & Add.]

Living areas have been consciously designed to remain flexible as either playrooms, studies, additional living areas or retreats.

The brief was to renovate the existing bathroom and bedrooms, add an additional main bedroom suite, as well as create new living and alfresco areas with strong physical and visual connections to the outdoor spaces.

Views to and through the spaces were important considerations, so that the children could be monitored from a range of spaces both inside and out.

Bayside Residence landscape
Bayside Residence landscape
Bayside Residence landscape
Bayside Residence landscape
Bayside Residence portrait
Bayside Residence portrait
Bayside Residence portrait
Bayside Residence portrait
Bayside Residence portrait
Bayside Residence portrait